De 100 dagen

De zesdejaars van Sint-Franciscusinstituut Melle hebben de laatste honderd dagen van hun middelbareschooltijd op een spectaculaire manier gevierd. Elke dag van de week van 4 tot 8 maart, namen de leerlingen deel aan de kleurrijke traditie van thematische kleren, waardoor de school vol kleur en plezier kwam te zitten. Een doedelzakspeler deed een golf van opwinding door de gangen gaan en toverde een glimlach op de gezichten van heel wat leerlingen en leerkrachten. Het was een geweldige afsluiter van de 100-dagenviering en een herinnering die ze altijd zullen koesteren.
De 100-dagenviering van de zesdejaars was opnieuw een tijd van plezier en feestvreugde, versterkte vriendschappen en creëerde blijvende herinneringen.

Mag deze ervaring dienen als een bron van inspiratie en vreugde voor alle betrokkenen, terwijl ze zich klaarmaken voor de volgende fase van hun leven.

Victoria Martens, 5TC