Achter de schermen bij Artevelde

Zijn de leerlingen van 5TC zo slim dat ze een jaar vroeger naar de hogeschool mochten? Nee, maar ze mochten wel al een kijkje nemen op de PR-afdeling van Artevelde.

De redactie van onze nieuwsbrief kreeg de kans om op maandag 13 mei een kijkje te nemen achter de schermen bij de PR-afdeling van Arteveldehogeschool. Hier konden ze het PR-team van de school ontmoeten. Het team gaf een duidelijke presentatie met hun aanpak voor de PR. De klas kon hierdoor enkele handige tips en tricks onthouden voor tijdens hun lessen PR.

Nadien werd de klas opgedeeld in twee en gingen ze per groep even mee met enkele mensen van de PR. Bij de ene groep kwamen ze in aanraking met de website van Artevelde. Hier werd een deel van de klas als ‘kritische vriend’ gebruikt door hun website eens door te nemen. De andere groep mocht dan de folders van Arteveldehogeschool kritisch beoordelen. 

Kort samengevat, dit was een leerzame uitstap voor zowel de leerlingen van 5TC als voor de PR-medewerkers van Artevelde. Hierdoor konden ze even kort testen of hun folders, nieuwsbrief, website … aansloeg bij de doelgroep. 

Nadien kreeg elke leerling een zak van Artevelde mee naar huis met wat extra gadgets.

SitaTréau, 5TC