5TC maakt reiswebsite voor schooltrip Berlijn

Leerlingen van klas 5TC  hebben een slimme zet gedaan voor hun trip naar Berlijn: met Google Sites maakten ze een website voor alle leerlingen die meegaan. Daarop staat alles over hun vierdaagse avontuur in de Duitse hoofdstad, van het reisschema tot handige tips.

Waarom Google Sites? Omdat je gemakkelijk informatie kan delen en bijwerken, zodat die altijd en overal up-to-date blijft.

In het begin was het een beetje zoeken, omdat het de eerste keer was dat ze zoiets deden. Maar ze zijn erg tevreden met het resultaat, zeker nadat verschillende leerkrachten er lovende reacties op gaven.

Een mooi project om hun digitale vaardigheden te tonen, maar ook om samen te werken en creatief te zijn. Door teams te vormen en verschillende delen van de website te ontwerpen, hebben ze een boeiende online ervaring gecreëerd voor zichzelf en hun medeleerlingen.

Filmpje: Aubly Wilmot, 5TC

Tekst: Lishan Dedeurwaerder, 5TC