Sport en spel

SFI op hoogte

Net voor de herfstvakantie hebben leerlingen van de eerste en tweede graad meegedaan aan een hoogteparcours in de Blaarmeersen in Gent. De activiteit werd drie maal georganiseerd, zodat alle leerlingen de kans kregen om mee te gaan. De activiteit keert terug in maart, en dat om de 14 dagen. Kom je de volgende keer ook mee?

Als je zelf een voorstel hebt voor een namiddagactiviteit, mag je dat altijd laten weten aan jouw LO-leerkracht. Zij helpen jou met organiseren.

(lees verder onder de foto’s)

Victoria Martens, 5TC

Darts op school, een schot in de roos

Op 15 november hebben er 4 leerlingen van de eerste graad en tweede graad meegedaan aan een dartstoernooi in Michelbeke. Deze wedstrijden werden gespeeld samen met twee andere scholen. De leerkrachten zorgden zelf voor het vervoer en de activiteit was gratis dankzij de winst op de waterverkoop hier op school. Wil je zelf ook meedoen? Spreek dan zeker jouw LO-leerkracht aan, want volgend jaar wordt het opnieuw georganiseerd.

Als je zelf een voorstel hebt voor een namiddagactiviteit, mag je dit altijd laten weten aan jouw LO-leerkracht. Zij helpen jou met organiseren.

Victoria Martens, 5TC