Kom kijken naar 1914 schooltoneel op 19 en 20 april

Zoet valt in de prijzen

Tijdens het schoolfeest eind oktober werd aan ouders en leerkrachten gevraagd om iets te bakken voor het dessertbuffet van het Schoolfeest. Op die manier kreeg de school de gebakjes gratis en konden ze de opbrengst aan de schoolkas schenken. Voor de ouders van de leerlingen die gebakken hadden was er een prijs te winnen. “We hebben 5 mensen geloot en zij kregen een cadeaubon van vijf euro om te spenderen bij het Frietnestje, een van onze sponsors”, vertelt Elsie Bambust van het organiserend team. De winnaars waren: Alperen van 1LA, Alexis van 3BW, Isolde van 1FLEXA , Mawè van 3LA en als laatste Emilio van 2MTWC. Er werd ook een favoriet dessert gekozen, dat werd de brownie. Bedankt aan alle bakkers en baksters.

Aubly Wilmot, 5TC