Kom kijken naar 1914 schooltoneel op 19 en 20 april

Schooltoneel “haak”

Wat was het Nederlands toneel weer een fantastische ervaring! Ik ben heel blij en dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mee te spelen in opnieuw een fantastisch toneelstuk. Ik heb mezelf en anderen zien groeien, vanaf de allereerste repetitie tot en met de allerlaatste knaller van een optreden. Ik heb nieuwe vriendschappen gesloten en mensen leren kennen die ik anders nooit was tegengekomen. Dat laatste vind ik een van de belangrijkste en meest unieke meerwaarden van dit schitterende project. Want waar anders krijg je de kans om je leerkrachten en medeleerlingen van alle andere jaren zo goed te leren kennen? Het is ook prachtig hoe iedereen zich het hele jaar door smijt en hoe iedereen toeleeft naar het grote moment. En optreden brengt bij iedereen wel wat stress met zich mee, maar het is vooral de kers op de taart na de lange weg die we hebben afgelegd. Het Nederlands toneel is een machtig project waar ik ieder jaar met zeer veel plezier op terugkijk. Het is een ervaring die ik alleen maar kan aanraden en ik kan niet wachten om te zien wat de volgende editie zal geven!

August Casaer uit 4L

Het schooltoneel is een project dat bijna het hele jaar duurt. In die tijd bouw je een band op met alle deelnemers. Je leert ook je leerkrachten beter kennen, zowel voor als achter de schermen. Het is fijn om te zien dat het schooltoneel steeds populairder wordt en we steeds meer publiek mogen ontvangen.

Mattice Decruynaere uit 4L