Kom kijken naar 1914 schooltoneel op 19 en 20 april

Proclamatie 2023

Woensdag 28 juni 2023 was onze sportzaal het decor van de proclamatie van onze laatstejaars. Een enthousiast team van leerkrachten en leerlingen boksten opnieuw een knappe show in elkaar met als thema ‘sterren’. De sportzaal was zeer goed gevuld met leerlingen, ouders, broers en zussen en leerkrachten.

Alle laatstejaars waren piekfijn uitgedost om nog één keer samen het leven op SFI te vieren. Leerlingen en leerkrachten speechten vanuit het hart. Het werd een echte trip down memory lane. We danken alle ouders en familieleden voor de aanwezigheid en voor het vertrouwen in de school. Een groot dankjewel aan de ouderraad voor de financiële ondersteuning en voor de receptie achteraf.

Ook de directie richtte zich tot de leerlingen. Mevrouw Dewulf citeerde de wijze lessen van Theodore Roosevelt: “Houd je ogen op de sterren gericht en je voeten op de grond.” en mijnheer De Witte herhaalde wat in de sterren geschreven staat: “Eens SFI, altijd SFI“.

En zo eindigen zes of zeven jaren op SFI. Sla jullie vleugels uit, beste laatstejaars. We wensen jullie het allerbeste toe, op studie- en op professioneel vlak. Jullie blijven steeds welkom in de Tuinstraat.