Kom kijken naar 1914 schooltoneel op 19 en 20 april

Het belang van een goede leerlingenraad is niet te onderschatten

Leerlingen leren en leven samen met leerkrachten en spenderen heel wat tijd op school. Het is dan ook goed dat we de vinger aan de pols kunnen houden bij de leerlingen.

Twee leerlingen hebben het op zich genomen om na de COVID-crisis de leerlingenraad nieuw leven in de blazen. Samen met enkele vrienden schakelden Sarah Delmotte en Kian De Loor een versnelling hoger. Vanuit een gezond-kritische geest durfden ze enkele zaken in vraag te stellen en wilden ze de directie enkele vernieuwende voorstellen doen. Ze werden daarbij bijgestaan door een enthousiaste groep jonge leerlingen uit de eerste graad die mee hun schouders wilden zetten onder dit project.

(lees verder onder de foto)

Beide leerlingen studeren dit jaar af. Vanuit het directieteam wensen wij Sarah en Kian er dan ook hartelijk voor te bedanken dat ze de leerlingenraad weer op de rails hebben gekregen. Door hun enthousiasme is het aantal leerlingen dat wekelijks vergadert ondertussen verdubbeld. De lat is gelegd en de toon is gezet.

Bedankt, Sarah en Kian, om het zaadje te planten dat hopelijk zal uitgroeien tot een heel bos van enthousiasme en inzet voor de school. Jullie kunnen met een gerust gemoed verder. De leerlingenraad is in goede handen bij jullie medeleerlingen. Ze hebben jullie dan ook met veel liefde in de bloemetjes gezet. Heel veel succes in de verdere studieloopbaan en bedankt voor alle inzet.