Koekenverkoop ten voordele van de Brugdagen

In september vertrokken de eerstejaars op Brugdagen. En om de factuur van die meerdaagse te verlichten, verkocht SFI koeken.

De school beloofde ook een aantal mooie prijzen voor de leerlingen die de meeste dozen verkochten, én voor de klas die het meest verkocht.

Lily Van Cleven (1 FIXC) is de grote winnaar van de koekenverkoop. Ze vroeg rond in haar buurt en verkocht zo maar liefst 70 dozen. Het werd een nek-aan-nekrace want Rune uit 1 FIXA verkocht er 68. Hij vroeg massaal aan zijn familie en kennissen om een doos te kopen. Hij kreeg, net zoals Lily, een cinematicket cadeau. Proficiat! Op de derde plaats staat Oona Van Craenenbroeck (1 FIXA), zij kreeg ook een cinematicket. De top-5 werd vervolledigd met Ernest Lefebvre (1 FIXC) en Jacob De Malderé (1 FLEXA). Zij kregen snoep als beloning.

In de winnende klas,1FIXC, werd iedereen beloond met snoep.

Gefeliciteerd aan allen!

Sita Tréau, 5TC