Heropening mediatheek

In november 2021 liep de mediatheek onder mazout… Na twee lange jaren van hard werk is de originele mediatheek terug geopend, maar deze keer met veel vernieuwing.

Niet alleen is alles schoongemaakt en geschilderd, ook hebben ze het gezellig gemaakt met zeteltjes, tafels en stoelen. Hier kan je tijdens de pauze of een vrij uur naar toe komen als je in stilte wilt lezen of wil werken voor school. De mediatheek is open op de lange schooldagen van 8:00 -16:30 en op woensdag tot 12:15. 

Je vindt in de mediatheek zeker en vast wel iets, voor elke leeftijd bieden ze iets aan. Je vindt er informatieve boeken, leesboeken, graphic novels, strips… Vind je iets niet? Dan staat de mediatheekverantwoordelijke voor je klaar. 

Er staat ook een grote quote box. Je kan er quotes in stoppen die je grappig vindt, pakkend of mooi. Het kan ook een quote zijn uit een leesboek dat je is bijgebleven. De quotes die in de box terechtkomen zullen in de toekomst een plekje krijgen in de mediatheek. Zo zorg ook jij voor de gezellige sfeer!

Sana Beeckman, 5TC