Kom kijken naar 1914 schooltoneel op 19 en 20 april

Voetbaltoernooi leerlingen vs leerkrachten

Op 6 oktober vond de jaarlijkse voetbalmatch leerlingen tegen leerkrachten plaats. De wedstrijd werd gewonnen door de leerlingen met 3-0. Net als de voorbije jaren was het een toffe wedstrijd. De sfeer zat goed, met veel supporterende leerlingen langs de kant. De eerste helft van de  wedstrijd werd afgesloten met een paar kansen aan beide kanten. In de tweede helft waren de leerlingen heel efficiĆ«nt en zetten ze hun kansen om in doelpunten. Een welgemeende proficiat aan de winnaars!

De ploeg van de leerkrachten bestond uit:

 • Meneer De Ketele
 • Meneer Deberdt
 • Meneer Maenhout
 • Meneer Kellens
 • Meester Louis van SFB
 • Meneer Vandercasseyen
 • Meneer Vanparrys
 • Meneer De pestel
 • Meneer Vermeire

De ploeg van de leerlingen bestond uit:

 • William (3BW)
 • Rahman (4EW)
 • Nawfel (4HW)
 • JoĆ© (4TC)
 • Abdel (6EMT)
 • Arman (6OMA)

Lishan Dedeurwaerder