SFI zendt zijn sportieve leerlingen uit

Op vrijdag 22 september trokken alle leerlingen en leerkrachten hun mooiste sportoutfit aan. Over heel Vlaanderen werden ze uitgestuurd om een dag door te brengen in het teken van actie, behendigheid en teamspirit.

De eerstejaars bleven in Melle zelf, maar ‘Captain Sport’ kwam een hindernissenparcours opbouwen en ons voorzien van allerhande sporten. Deinze werd dé sportplek bij uitstek voor onze tweedejaars. Onder leiding van sportmonitoren volbrachten ze verschillende opdrachten. De derdejaars trokken met de fiets naar Merelbeke en Heusden. Naast dans en paddel, hadden ze ook hun zwemkledij nodig want suppen en zeilen stonden op de agenda. The Outsider in Oudenaarde was de uitvalsbasis voor de vierdejaars waar een moeras getrotseerd moest worden alsook een hoogteparcours. De vijfdes trokken naar Aalst waar ze mochten kajakken en de ‘black tower’ beklimmen. De zesdes en zevendes kozen voor een dag aan zee. In Oostende mochten ze kajakken maar ook kiten. Een wedstrijdje strandhockey krikte de teamspirit op. Dankjewel aan team LO om er zo’n toffe dag van te maken.

Kimberly Verhaest