Niet te evenaren… kennismakingsdagen

Begin september trokken de nieuwe eerstejaars richting Brugge op tweedaagse. Twee dagen in het teken van groepsvorming en vrienden maken. De Karmel was een sprookjesachtige omgeving. De meisjes sliepen in het kasteel, de jongens in het koetshuis. 

Een onvergetelijke eerste dag

De eerste voormiddag werd gevuld met een teambuilding. Via een doorschuifsysteem leerden de leerlingen elkaar beter kennen dankzij spelletjes zoals waterestafette, Master Mind, billenklets, … Als beloning kreeg elke leerling een zakje chips als aperitiefje. Samen als grote groep deden ze voor het eerst ook de themadans op het verzamellied.

“De spelletjes waren heel leuk, ik heb me echt geamuseerd.” – Ine Ysveld (1FIXB)

Na een klasmoment trokken de leerlingen in de namiddag hun zwemkleren aan om een plons te nemen in het tropisch zwembad van Brugge.

“Ik heb samen met mevrouw Verhaest in de glijbaan gezeten en mevrouw De Mot met Sereldol, dat gaan we niet snel vergeten.” – Enora De Buck (1FIXC)

‘s Avonds vond er ook nog een spelletjesavond plaats. Daarbij mochten de leerlingen vrij rondlopen naar verschillende lokalen om zo gezelschapsspelletjes met elkaar te spelen. Wie het liever rustiger had, kon aansluiten bij luisterverhalen

Klassenbattle

De tweede dag werd gestart met een vrij klasmoment. Nadien volgde de Brugge Battle. Een spannende strijd tussen alle klassen om de meeste punten te scoren. Alle klassen zetten zich keihard in samen met hun klasteam. Na zo’n zware inspanning waren de frietjes erg welgekomen.

“Het was super leuk en tof, ik heb nieuwe vrienden gemaakt dankzij de brugdagen!” – Ali Kahya (1FIXB)

Sita Tréau, 5TC