Leerkrachten in de bloemetjes

Op dag van de leerkracht hebben Meneer De Witte en Mevrouw De Wulf, de twee directeurs van onze school, pannenkoeken gemaakt voor de leerkrachten. Dat hebben ze gedaan omdat ze het heel belangrijk vinden dat leerkrachten, die toch een zware job hebben, eens op een leuke manier in de bloemetjes te zetten.  “We vinden het heel belangrijk om tijd vrij te maken om de leerkrachten te bedanken”, zegt pedagogisch directeur Francis De Witte.

Onze directie heeft gekozen om pannenkoeken te maken omdat het een warm moment is met alle leerkrachten samen. En dat in de leraarskamer, zodat er daar een gezellige sfeer en lekkere geur hangt. De leerkrachten hebben er zeker en vast van genoten. “Dankjewel dat jullie dit doen voor ons”, was een veelgehoorde zin. Doordat de directie er de hele dag aanwezig was, gingen de gesprekken eens niet over het werk. Dat zorgt voor een betere relatie tussen directeur en leerkracht maar ook leerkrachten onder elkaar. “En om precies te zijn hebben we zo’n 15 liter deeg gemaakt en ongeveer tussen de 200 en 300 pannenkoeken”, sluit meneer De Witte nog af.

Aubly Wilmot, 5TC