Leerlingenraad

Het vaste kernteam van de leerlingenraad zorgde het voorbije trimester weer voor extra animo op de school! Welke sfeermakers we uit onze hoed toverden?

Dikketruiendag is een initiatief dat ons allen even doet stilstaan bij de onrustwekkende klimaatsveranderingen. De school zette die dag de verwarming een graadje lager, wij zorgden ervoor dat de sfeer enkele graden steeg! We dansten ons warm op uiteenlopende muziekgenres. Daarna volgde een spannende touwtrekwedstrijd.

Ook radio Zaza was een schot in de roos. Samen met de vijfdejaars die dit jaar binnen een uitwisselingsproject naar Zuid-Afrika trekken, zamelden we geld in om een schooltje in Soweto te sponsoren. Elke middagpauze konden leerlingen tegen betaling een liedje aanvragen. Swingende muziek en originele boodschappen vulden elke dag de speelplaats. We haalden een mooie som op voor de kinderen in Soweto!

Verder was ook de fruitverkoop weer een overweldigend succes! Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan een gezonde school, voor elke leerling. Van een sfeer- én smaakmaker gesproken!