Zomervakantie 2024

Het hele SFI-team wenst iedereen een deugddoende zomervakantie. Ook wij sluiten onze deuren even om onze batterijen op te laden zodat wij u binnenkort nog beter van dienst kunnen zijn. SFI Melle zal gesloten zijn van vrijdag 5 juli tot en met vrijdag 16 augustus.

Vanaf maandag 19 augustus zijn we opnieuw bereikbaar via de gekende kanalen: contact@sfimelle.be of 09 230 79 11. Wenst u graag een rondleiding of wenst u uw zoon/dochter in te schrijven? Dan kan u vanaf 19 augustus een afspraak maken bij één van onze drie graadcoördinatoren:

  • eerste graad: marleen.vinck@sfimelle.be
  • tweede graad: dominique.maes@sfimelle.be
  • derde graad: stijn.duhamel@sfimelle.be

Wij danken iedereen voor het vertrouwen in onze school en kijken uit naar een verdere samenwerking in het schooljaar 2024-2025.