Schoolfeest

Oud-leerlingenavond – Schoolfeest

Na 3 sombere coronajaren zonder festiviteiten, brainstormden we aan het begin van het schooljaar enthousiast over een nieuw feestconcept: een warm feest waar we iedereen samenbrengen, helemaal passend bij onze SFI-visie! We zouden onze oud-leerlingenraad combineren met een klein schoolfeest… dachten we! Maar wat een feest werd het! Vanaf het moment dat je de schoolpoort binnenliep, kon je de gezellige SFI-sfeer proeven. Het aanmelden duurde te lang, genoteerd voor volgend jaar. De frietjes smaakten, jammer dat de foodtruck niet van de snelste was. De pasta was heerlijk, de zelfgemaakte desserts werden gesmaakt. DJ Sander gaf het beste van zichzelf. Op elke locatie was er sfeer en was het fijn vertoeven, werd er gelachen, bijgepraat en gevierd. Als kers op de taart speelde onze schoolband in de sportzaal de pannen van het dak. Wat een fantastische sfeer was dit! Wij zijn dankbaar dat jullie, leerlingen, oud-leerlingen, ouders en familie zo talrijk aanwezig waren. Dankjewel aan alle collega’s die er mee voor zorgden dat dit voor iedereen een onvergetelijke avond werd. We kijken uit naar de volgende editie, hopelijk zijn jullie dan opnieuw van de partij. Wie nog even wil nagenieten kan de foto’s bekijken op onze SFI-Facebookpagina

Elsie Bambust, personeelslid