Sport

We hebben er geen gras over laten groeien! Na 2 jaren van bouwwerken met beperkte faciliteiten en coronamaatregelen hebben we het sporten op SFI weer nieuw leven ingeblazen. Het was geen klein windje maar een echte storm zoals we die dit jaar hebben leren kennen. Iedere middag is er een stormloop van leerlingen naar de sporthal waar ze naast voetballen ook kunnen deelnemen aan ‘tussen vier vuren’, badminton, dans, turnen en zoveel meer. 

Naast onze middagsporten laat Mevr. De Clercq de leerlingen hun mailbox rinkelen met mails om deel te nemen aan de MOEV- activiteiten. De leerlingen worden uitgenodigd om te gaan muurklimmen, voetballen, badmintonnen, basketballen, dansen, hoogteparcours, …

(lees verder onder de foto’s)

Is dit een succes? Je kan het vragen aan de vele leerkrachten die zich als taxi hebben opgegeven. Je kan het vragen aan de meest enthousiaste coach die onze spelers naar een bronzen plaats heeft gebracht. 

Zijn we tevreden? Het antwoord is ja. Maar we willen nog meer sporten aanbieden, nog meer leerlingen motiveren en nog uitdagender activiteiten creëren. 

Watch us, we will do it.