Mini-onderneming 7BS

Als integraal project realiseren de leerlingen van 7 Business Support dit schooljaar hun eigen minionderneming Juicy Fruity. Ze bieden gezonde snacks aan zoals fruit, sapjes, notenmixen en mueslirepen.

De realisatie van een minionderneming op school kadert in een  samenwerking met Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen) en dient als onderwerp voor de geïntegreerde proef.

Eén van de doelstellingen van Juicy Fruity is om een gezondere levensstijl te stimuleren bij de medeleerlingen op school . Ze  denken dat het aanbieden van gezonde snacks zeker zal  bijdragen aan een gezond bewustzijn bij jongeren.

Op maandag 17 januari 2022 heeft Juicy Fruity de schoolwinkel in aanwezigheid van de directie plechtig geopend.

De verkoop op school loopt goed. De medeleerlingen smaken het aanbod van de gezonde snacks en hierdoor zijn de miniondernemers van 7 BS extra gemotiveerd om hun project verder succesvol te realiseren.

Enkele indrukken:

Ondernemende groetjes

De leerlingen van 7 Business Support

Juicy Fruity