Brugdagen door ogen van een oud-leerling vrijwilliger

Ik herinner me nog mijn eerste brugdagen. De eerste week in het eerste middelbaar is reuzespannend: een nieuwe school, nieuwe vrienden, nieuwe leerkrachten, … . Maar de brugdagen zijn zeker een goede ijsbreker. Omdat dit de eerste week wordt gepland ben je verplicht om contacten te leggen en andere mensen te leren kennen.
Ik ben zeer blij dat ik ben meegevraagd als vrijwilliger om de leerkrachten bij te staan. Ik vond het zeer leuk om te helpen bij de spelletjes, maar ik vond het ook zeer interessant om te zien hoe leerkrachten omgaan met bepaalde (soms ingewikkelde) situaties.
Het was in het algemeen een leuke en leerrijke ervaring, niet alleen voor de leerlingen, maar ook de leerkrachten en voor de vrijwilligers.

Kobe Van Stichel, oud-leerling

Welk positief gevoel onthoud je na de Brugdagen?
klasgroep, de nacht, bosspel, filmavond, nacht, blij, wildwaterbaan, eten, zwemmen, spelletjes, glijbanen, frietjes eten, slapen, gezellig, ....
Woordwolk gemaakt met Mentimeter door de leerlingen van 1FLEXB