Gp Make a Wish

Dit jaar kregen de leerlingen van 6 Office als geïntegreerde proef de opdracht om een project uit te werken voor het goede doel, namelijk Make-A-Wish. Het doel van de geïntegreerde proef was om producten te verkopen via een webshop en hiermee geld in te zamelen voor het goede doel.

Het is zeer fijn dat dit project werd gekozen. De opbrengst zal integraal aan Make-A-Wish worden geschonken. Make-A-Wish is een organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte wil laten uitkomen. Met ons project helpen we de vrijwilligers en worden wensen werkelijkheid.

We vonden dit alvast een zeer doelgerichte manier van leren. We ontwikkelden een leertraject met vallen en opstaan. We merkten al snel dat onze ICT-vaardigheden en onze logistieke en retailkennis en natuurlijk andere vakken zoals Nederlands, Frans, Engels en mavo allemaal zeer nauw aan het leertraject verbonden waren.

We danken onze leerkrachten, directie, graadcoördinatoren, familie, leerlingen en iedereen die ons heeft gesteund tijdens het hele project.