50-dagen

De week voor de 50-dagen was een fijne belevenis. Ondanks de vreemde periode waarin we zitten, zijn we blij dat we ons toch hebben kunnen verkleden. De thema’s marginaal, gala en Oktoberfest waren een groot succes. Er hing een toffe sfeer en er zijn veel complimenten uitgedeeld op de kostuums.

Op dinsdag 18 mei hebben we dan eindelijk onze 50-dagen gevierd, met verschillende activiteiten georganiseerd door zowel leerlingen als leerkrachten. De dag begon met een spannende escape room. We moesten per klas allerlei kleine opdrachten uitvoeren om onszelf te kunnen bevrijden uit de klaslokalen. Na een korte pauze was het tijd om te dansen op muziek en dit via een silent disco. Dat was een erg gekke maar leuke ervaring en zelfs de leerkrachten lieten zich volledig gaan.

(lees verder onder de foto)

Leerlingen gekleed in het thema Oktoberfest poseren in groep voor de foto in een klaslokaal.

Tijdens de middagpauze konden we genieten van drie lekkere pasta’s, met dank aan Salons ’t Groenhof. Er was voor ieder wat wils: een macaroni, vegetarische pasta en een pasta met tomatenroomsaus en die zijn goed in de smaak gevallen!

Na het eten was het tijd om te quizzen. Een leuke quiz gemaakt door de leerkrachten mijnheer Lammens en mijnheer Dellaert, bij ons nu ook wel bekend als Vlammeste en Jeyef. Ze hadden er duidelijk veel tijd in gestoken.

Wij vonden het in ieder geval een geslaagde dag!

Ibe Snoeck (6EMT) en Astrid Hoerée (6MTWe)

Leerlingen in galakledij staan op een trap