Opening schoolwinkel Tasty things

Maandag 11 januari was een dag waar de leerlingen van 7 Business Support naar hadden uitgekeken: de opening van de schoolwinkel van de mini-onderneming Tasty things. En hun assortiment gezonde producten valt blijkbaar goed in de smaak …

Wij, leerlingen uit 7 Business Support, hebben de mini-onderneming Tasty Things opgericht waar we gezonde voeding en dranken verkopen. Onze visie is immers om onze medeleerlingen de waarde van duurzame en gezonde voeding door te geven. Dit project kadert in onze geïntegreerde proef en hierbij worden we bijgestaan door onze twee leercoaches mevrouw Vigoureux en mijnheer De Greve.

(lees verder onder de foto’s)

Sedert maandag 11 januari kunnen onze medeleerlingen, leerkrachten, directie en andere personeelsleden op school van ons assortiment genieten.
De opening van onze schoolwinkel was voor ons uiteraard een spannende gebeurtenis. Omdat we het graag professioneel houden, gaven we de directie de eer om ons winkeltje officieel te openen door het rode lint door te knippen.

Aangezien we nog steeds aan afstandsonderwijs doen, is het voor ons niet altijd even makkelijk om onze gewenste deadlines te behalen. Hierdoor kunnen we jammer genoeg ook niet elke dag verkopen. Door deze maatregel kunnen we maar drie dagen per week verkopen. Maar we blijven positief en grijpen elke kans. We respecteren uiteraard ook de opgelegde veiligheidsmaatregelen. Zo zorgen we er dan ook voor dat alles coronaproof kan verkocht worden.

Met trots kijken we allemaal terug naar een goede en succesvolle opstart. Tijdens de eerste verkoopweken hebben we alvast onze doelstellingen behaald. Al snel merkten we op dat ons assortiment goed in de smaak valt bij onze medeleerlingen en leerkrachten.

Wij hopen dat we nog vele extra acties kunnen organiseren. Dit zou onze verkoop een extra boost geven.
Momenteel zijn we de valentijnsactie aan het voorbereiden. Onze visie blijft het verkopen van gezonde producten. Op die manier willen we ook het belang van gezonde voeding en dranken doorgeven aan onze medeleerlingen. Bij deze actie wijken we eenmalig af in ons aanbod en bieden we zakjes snoep en lolly’s aan. We zien dit zakje snoepgoed ook als een troost in deze moeilijke periode.