Schooltoneel

Voor het zesde jaar op rij – en dus stilaan traditie – brengen leerlingen en leerkrachten van SFI een Nederlands schooltoneel. Dit jaar spelen we “De allergrootste show”, een dansmusical over een troep circusartiesten die hun show over te lande komen verkopen. Dat is in tijden van social media geen makkelijke klus en iedereen moet zijn grootste talenten bovenhalen. De vraag is of dat genoeg zal zijn om te overleven. Zeker wanneer hoog adellijk bezoek roet in het eten dreigt te gooien.

De clowns, acrobaten, circusdieren, danseressen, muzikanten, de showdirecteur en de strenge boekhouder nodigen jullie uit om te komen kijken naar dit spektakel.

(lees verder onder de foto)

Dit jaar spelen we in het Gildenhuis in Melle op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei, telkens om 19.30 u. Tickets zijn beschikbaar via schooltoneel@sfimelle.be. Kostprijs voor volwassenen is 10 euro, voor leerlingen en personeel van SFI 8 euro en voor kinderen -12 jaar 5 euro. Tijdens de pauze en na de voorstelling kan je ook nog genieten van een drankje en een kleine snack.

Welkom allemaal bij de allergrootste show!

Joris De Smet, leerkracht