Info en tickets operaproject “De kracht van de waarheid”

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart staan leerlingen en collega’s op de planken van de opera in Gent met ‘De kracht van de waarheid’, een voorstelling rond geweldloos protest en burgerlijke ongehoorzaamheid. Met een knipoog naar de productie ‘Satyagraha’ van Philip Glass is een hele ploeg van zangers, muzikanten, acteurs, dansers en decorbouwers momenteel druk in de weer met de voorbereidingen van dit grootse evenement …


De ticketverkoop is gestart en gebeurt via de website van de opera. Bestel je tickets via de bestelpagina voor vrijdag 15 maart 19.30 uur en/of bestelpagina voor zaterdag 16 maart 19.30 uur (*). Betalen kan via een overschrijving. Indien u problemen ondervindt tijdens de online bestelprocedure, kunt u telefonisch contact opnemen met de kassa van de opera om de bestelling door te geven. Dat kan via 070 22 02 02, van dinsdag tot zaterdag tussen 11 en 18 uur.
Voor deze familievoorstelling in het unieke kader van de Gentse operazaal kost een zitje slechts 10 euro, drankje inbegrepen.
SFI zal heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen! Tot dan!

(*) Mocht het niet lukken om via de website van de opera te boeken, dan kunnen jullie een mail sturen naar ticketsopera@sfimelle.be. Na overschrijving van het verschuldigde bedrag zal SFI ervoor zorgen dat de kaarten klaarliggen aan de avondkassa in de opera.

Cultuurkuur
Opera Ballet Vlaanderen

Update 2019-03-01: