Kom kijken naar 1914 schooltoneel op 19 en 20 april
Wil je kennismaken met onze school op zaterdag 9 maart? Klik hier voor meer info.

Patch’em

De miniondernemers van 7 Business Support zijn er klaar voor… ‘Patch time’! Heeft u ooit al gehoord van strijkpatches? Hiervoor bent u bij 7 Business Support aan het juiste adres. De leerlingen zijn namelijk bezig aan een unieke ondernemingservaring. Ze richtten hun eigen miniatuurbedrijf op en commercialiseren dit schooljaar een zelf gekozen product.

Vlajo miniondernemingen zijn doe-leerformules waarbij de leerlingen hun persoonlijke vaardigheden leren ontwikkelen aan de hand van een eigen onderneming. De leerlingen kruipen voor de duur van een schooljaar in de huid van de ondernemer en richten een eigen miniatuurbedrijf op waarbij een gekozen product word gecommercialiseerd met inzet van personeel en startkapitaal. De nadruk ligt op werken in teamverband en projectmatig realiseren: eerst overleggen en dan effectief doen. De ondernemers van 7BS stellen u hieronder graag hun minionderneming voor.

Dit is het organogram van onze minionderneming Patch’em:

Organogram Patch'em

Organogram van minionderneming Patch’em

Proud to be a ThinkPink partnerBij ons heeft u de kans om patches te kopen, maar ook om deze te laten opstrijken. U kunt kiezen tussen verschillende ontwerpen van patches, truien, T-shirts, et cetera. Kortom, er is een uitgebreide keuze! Zo hoeft u niet meer naar de winkel te gaan en bespaart u een zee van tijd. Bovendien steunt u hiermee ook Think Pink.

Wilt u graag een product aankopen? Dan kan dit via onze site. U kunt ons ook opzoeken in het winkeltje aan de blauwe poort. U kan ons natuurlijk ook altijd contacteren via ons e-mailadres: patch’em@sfimelle.be. Hierop zijn wij steeds bereikbaar.
Kom ons zeker een bezoekje brengen op één van onze beurzen. Zo kan u ons vinden op de Mini*sterrenmarkt op 17 december 2017 in het Vleeshuis in Gent en op 31 januari op de Vlajo verkoopdag @Gent Zuid Shoppingcenter.

Iedereen is welkom!

PS: Patch’em wenst u een goed eindejaar.