Leerlingenraad

Ook dit jaar is de leerlingenraad bijzonder actief. De leerlingen die zich engageerden, vergaderen elke maandag om een waaier aan acties en activiteiten uit te werken. Een overzicht van hoe de leerlingenraad in zijn werk gaat en wat ze al organiseerden.

De leerlingenraad heeft het gedaan
1/5
mmm... kopje chocomelk. Heb je staan mee neuriën bij de muziek tijdens de middagpauze? Genoten van de chocolademelk die werd geschonken aan alle leden van een jeugdbeweging? Of heb je diezelfde dag samen staan shaken met vrienden uit je klas? De leerlingenraad zorgt alleszins voor animo. Bananalicious. SFI-leerlingen hechten wel belang aan gezonde snacks en maaltijden, en de leerlingenraad heeft jullie stem gehoord. Zij dragen hun steentje bij door op regelmatige tijdstippen stukken fruit te verkopen. Voorts blijven zij ijveren voor de introductie van een wekelijkse veggiedag.
2/5
Music for life. Maar ook ons gevoel voor solidariteit stond dit trimester weer even in de kijker met onze uniformloze schooldag. Die stond dit jaar in het teken van een Music For Life-actie. De integrale opbrengst van deze dag gaat naar Steevliet vzw. Eva De Roo van Studio Brussel belde onze voorzitster Margo De Coster alvast even op om ons succes te wensen met onze actie!
3/5
Jouw mening telt! De mening van de SFI-leerlingen doet ertoe! Met de hervormingen in het secundaire onderwijs voor de deur, staat ook SFI voor een heuse uitdaging. Tijdens onze algemene leerlingenraad staken we de koppen bijeen: welke vakken missen we nog in ons curriculum? Welke talenten verdienen best nog wat aandacht onder de vorm van een talentenuurtje? Welke studierichtingen ontbreken er? Wat zijn onze groeipunten als school? We zijn alleszins trots op wat onze school nu al is: een plaats waar we samen uitdagingen aangaan, waar we zorg krijgen en steun geven.
4/5
Heb je zin om ons team te versterken? Meer dan welkom! Wij bedenken onze acties elke maandag om 12 uur, in de stille ruimte!
5/5

«
»