Klasconcerten 2017

Ook dit schooljaar vonden de klasconcerten ‘Vleugels voor jouw talent’ plaats. De leerlingen stonden voor de uitdaging hun optreden van A tot Z te organiseren: van ‘Aankondigen’ tot ‘Zaal opruimen’. Gedurende vijf weken oefenden meer dan 180 groepjes in tien verschillende lokalen over de middag. Het resultaat: negentien klassen hielden negentien schitterende shows met een waaier aan talenten!

Een greep uit de zelfevaluatie van de leerlingen…

Samenwerken, plezier maken, plannen/ Rekening houden met elkaar/ Grenzen verleggen/ Samenwerken is soms moeilijk/ Samen vormen we één geheel/ Heel sociaal/ Veel gelachen/ Voor een publiek leren spreken/ verwachtingen bijstellen/ Durf meer naar voor komen/ Iedereen zet zich in op zijn eigen manier/ Je leert elkaars hobby kennen/ Met discussies leren omgaan/ Verantwoordelijkheid nemen/ Samenwerken is niet altijd even gemakkelijk/ Je niet schamen voor anderen maar wel verantwoordelijkheid nemen en doorzetten/ Leren omgaan met de anderen ondanks ruzies (die bijgelegd werden)/ Lekkere koekjes/ Iedereen heeft talent/ Je leert eens de andere kant van de persoon kennen/ Je kan schrik of beschaamdheid overwinnen/ Goed voor het zelfvertrouwen en de klassfeer!!!!!

De foto’s staan alvast online op Flickr.

Proficiat!

S. Lecompte
Leerkracht muzikale opvoeding