Nieuwe gezichten

Begin dit schooljaar mochten we één nieuwe collega verwelkomen: Bruno Geldof. We wensen hem veel succes toe en stellen hem graag even voor…

Bruno Geldof

foto Bruno Geldof
Zijn moeder zal het allicht niet snel vergeten: op 29 januari 1985 baande Bruno Geldof zich in Sint-Niklaas moeizaam een weg naar het levenslicht. Zijn jeugd bracht hij door in het landelijke Nieuwkerken, waar ook zijn liefde voor taal ontsproot. En dat in een familie van voornamelijk wiskundig aangelegde neefjes en nichtjes! Het buitenbeentje koos voor een master toegepaste taalkunde Duits en Spaans. Een Erasmusavontuur in Duitsland mocht dan ook niet ontbreken. Zijn voorliefde voor grammatica stelde hij overigens later nog op de proef met avondschool Arabisch. Omdat Bruno niet genoeg kon krijgen van het onderwijs, zocht hij er ook een job in. Met als doel zijn Begeisterung voor taal door te geven aan jongeren. Hij combineerde daarbij steevast het secundair met hoger onderwijs. Ondertussen is het al een tinnen huwelijk geworden, dat hij dit jaar feestelijk heeft ingezet in SFI. Volgend jaar stapt hij overigens écht in het huwelijksbootje! In zijn vrije tijd kom je Bruno misschien tegen al galopperend door Vlaamsche velden. Als hij niet aan het kubben is, natuurlijk!