Klasproject MO ‘Vleugels voor jouw talent’

De muzikale editie 2016-2017 van ‘Vleugels voor jouw talent’ stond in het teken van “uitdaging”: organiseer met jouw klas een optreden van A tot Z – van Aankondigen tot Zaal opruimen 😉 Heel wat leerlingen namen de uitdaging aan.

Gedurende 5 weken oefenden 241 groepjes in 10 verschillende lokalen over de middag. Het resultaat mocht er zijn: 20 klassen hielden 20 schitterende shows met een waaier aan talenten!

Eno Verdonck uit 2LA was een van de enthousiaste deelnemers. Hieronder vind je zijn verslagje.

Vrijdagmiddag konden de taalknobbels van 2LA ontstressen in het meest muzikale oord van de school: C.0.1. Ook heerste er een beetje zenuwachtigheid, want iedereen kreeg zijn moment of fame tijdens het tweede klasconcert. Mette-Marit en Robbe stelden ons met veel enthousiasme de pers voor. Ook de affiche gemaakt door Stijn, onze voorzitter, zorgde voor een positieve aura onder onze leerlingen. De kop was eraf! Als eerste betoverde Joëlle ons met een idyllisch stukje ‘Nocturne’ op piano. Van talent gesproken! Daarna liet Nina ons een deel van haar drumkunsten zien. Alle monden vielen open van verbazing. Iedereen was erg muzikaal ingesteld, want daarna volgden Stijn en ikzelf met onze eigen versie van ‘Fortune Cookie’ in een gitaarduet. Spannend was dat, maar dat ging gelukkig goed. Tijd voor wat beweging! Mette-Marit, Elise en Josefien pakten hun klasgenoten in met hun innemende dansmoves op ‘Desert’. De energie spatte er werkelijk van af! Dan waren onze circusartiesten aan de beurt. Maarten en Mattia deden coole trucjes met de diabolo en Lars leerde ons kennismaken met zijn flowersticks. Van alle inspanning en enthousiasme begonnen onze magen een beetje te rommelen. Gelukkig schoten Matia en Nicolas ons te hulp met cake. Nu ja, hij was niet zelf gebakken, maar het is het gebaar dat telt. Wat een middag! Met een dikke smile op het gezicht ging iedereen het volgende lesuur tegemoet …

20161114 Klasproject MO "Vleugels voor jouw talent"