Succesvolle open avond op 3 maart 2015

Heb je het gezien? De frisse SFI-kleuren in vrolijk wapperende ballonnen, de vlaggen feestelijk waaiend in de wind, … Op dinsdag 3 maart 2015 werden gezinnen met kinderen van het vijfde en zesde leerjaar hartelijk onthaald op onze school.
Onze eerstejaars waren maar wat fier om aan een goedgevulde kerk hun school te  mogen voorstellen.

Net als vorig jaar kregen broers en zussen van onze eigen leerlingen of kinderen van het personeel of SFB eind februari al de kans om zich in te schrijven.

Tot vandaag zijn er al meer dan 100 nieuwe leerlingen ingeschreven voor het eerste jaar. Wie de open avond miste, krijgt nog een tweede kans op de open dag op zaterdag 25 april 2015 om 14 uur! Ken je nog leerlingen die ook graag een SFI’er willen worden? Nodig hen dan zeker uit op de open dag met aansluitend spaghettiavond en schoolfeest.

Ook leerlingen die voor het tweede tot en met het zevende jaar willen inschrijven, zijn van harte welkom na de paasvakantie. Hou wel de website in de gaten, want we stellen een maximumcapaciteit per afdeling in. Zo garanderen we voldoende aandacht voor elke leerling in klassen die ruimte bieden voor ieders ontwikkeling.

20150303 Open avond 052