Schoolboeken

De eerste schooldag in september betekent voor onze jongste leerlingen de grote stap naar het middelbaar onderwijs en een goede start hangt samen met een correct en volledig boekenpakket.

Onze school werkt samen met een externe boekenleverancier: Iddink Boekenservice Belgiƫ. Zij garanderen een vlotte service en dat vinden wij zeer belangrijk. Niemand is uiteraard verplicht om de schoolboeken via Iddink te bestellen, maar deze werkwijze vraagt slechts een kleine inspanning. Iddink levert de boeken via PostNL aan huis. De procedure van de bestelling tot en met de factuur verloopt tussen de ouders en Iddink.

De bestelling gebeurt online via de website www.iddink.be. Onder het luikje “klantenservice” bevindt zich heel duidelijke informatie. Alle nieuwe inschrijvingen ontvangen begin juni van de school een heel gedetailleerde e-mail/brief waarin stap voor stap de bestelprocedure voor de schoolboeken uitgelegd wordt.

Mevrouw De Jaeger, verantwoordelijke schoolboeken, is bij vragen of problemen tijdens de schooluren steeds bereikbaar op het nummer 09 230 79 11. Een bericht via het contactformulier wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Hoe bestel je jouw boeken voor volgend schooljaar?

Uit de informatiefolder van Iddink

Account

Vanaf juni dien je eerst je account aan te maken.
Wanneer je vorig jaar reeds via Iddink bestelde, is dit niet nodig.

1. Ga naar www.iddink.be en klik op het luikje “Voor leerlingen”.
  2. Indien je nog geen persoonlijk account heb, dien je je eerst te registreren.
  3. Vul je persoonlijke gegevens in om je account te registreren.
  4. Kies een loginnaam en wachtwoord die je gemakkelijk onthoudt.
  5. Je ontvangt een bevestigingsmail om je account te activeren.

Nu ben je klaar om de boeken voor volgend schooljaar te bestellen.

Bestellen

1. Je ontvangt ruim op tijd je unieke schoolcode en logt in met jouw account op www.iddink.be.
  2. Je kiest je leerjaar en richting en je ziet precies welke vakken en bijhorende boeken je nodig hebt.
  3. Je bevestigt de volledige boekenlijst of past hem, indien nodig, aan.
  4. Controleer je bestelling grondig. Wanneer alles klopt, klik je op “verzenden” en je ontvangt een duidelijke bevestiging per e-mail.
  5. Vanaf midden augustus kun je jouw boekenpakket verwachten op het opgegeven leveringsadres. Je kunt je bestelling en status van aflevering steeds online opvolgen.