leerlingenraad

De leerlingenraad is een platform van leerlingen voor leerlingen: je werkt rond bepaalde voorstellen en organiseert verschillende activiteiten. Dit gebeurt vanuit de invalshoek van de leerlingen.

Minimum drie keer per jaar komt de algemene leerlingenraad bijeen met vertegenwoordigers van alle klassen en de directie. Hierin kunnen nieuwe voorstellen gelanceerd worden en de voorbije activiteiten geƫvalueerd. Zo ben je als leerling nauw betrokken bij het schoolbeleid.

Naast de algemene leerlingenraad kun je je ook aansluiten bij een van de werkgroepen. Daar krijg je de kans om actief mee te werken aan allerlei projecten (kerstmarkt, middagactiviteiten, gezondheid en milieu, schoolfeest, uniform …).

Bekijk de Facebookpagina van de leerlingenraad