Warmste week – Actie Vluchtelingenwerk Vlaanderen 3 en 4OR

De leerlingen van 3 en 4 OR hebben samen met hun leerkrachten een actie opgezet voor ‘Vluchtelingenwerk Vlaanderen’ in het kader van de ‘Warmste Week’. Ze gingen de straat op op met echte ‘Gentsche neuzekes’ en verkochten deze in de buurt van de school. De leerlingen vingen twee vliegen in één klap: ze oefenden hun verkoopsvaardigheden en zetten zich in voor een goed doel. Op maandag 18 december trokken ze met een paar leerkrachten naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke om de sfeer te gaan opsnuiven. De fiere leerlingen en leerkrachten konden een bedrag van 288 EUR schenken aan hun goed doel! Een dikke dankjewel aan iedereen die ons gesteund heeft!

2017-12-18 Warmste Week - Actie Vluchtelingenwerk Vlaanderen 3 en 4OR